Grundejerforeningen har forhandlet følgende rabatordninger, som du som grundejer kan benytte.

Filtre til Nilan Compact P varmepumpe:

Filterhuset - 15% rabat ved anvendelse af rabatkode "Skindengen2765" 

Service på Nilan Compact P varmepumpe:

JT3 Klima er officiel Nilan service partner, og vi har lavet en aftale med indbygget rabatordning, som er afhængig af hvor mange som tilmelder sig service. Grundejerforeningen står ikke for tilmelding til service. Det er den enkelte grundejer, som selv kontakter JT3 Klima. Bemærk prisen er steget i 2023 - 20230214 Tilbud på fælles aftale opdateret priser..pdf

Vinduespudsning:

HomeBob har lavet en aftale, der giver beboere mulighed for at få klaret nogle af opgaverne omkring huset. Du kan find aftalen her.

Vedligeholdelse af Sedumtage:

Vedligehold af sedumtag ved 2 gennemgange/år (maj/Juni og igen i September). Fjernelse af uønsket vegetation ved håndlugning. Gødskning foretages i April/Maj måned, med langtidsvirkende gødning (OSMO-cote). Byggeplads incl. KS materiale, bortkørsel af ukrudt, stige (evt. lift), sikkerhedsudstyr ifm. vedligehold. 

BEMÆRK: Der er et forbehold for prisen, prisen bliver ca. 50% mere end hvis Malmos skal holde tagene vedlige enkeltvis (hvis der ikke er 6 tilmeldte) - For at benytte tilbuddet skal I koordinere tilmeldingen i de enkelte etaper - grundejerforeningen har ikke nogen part i denne koordination.

Etape 4. Vedligeholdelse af sedum pr bolig.pdf

Etape 5. Vedligeholdelse af sedum pr bolig.pdf

Etape 6. Vedligeholdelse af sedum pr bolig (1).pdf